radio

 
Perjantaina 25.4. kello 22-24 Radio Moreenin yöradiossa  on luvassa keskustelua Guy Debordin kirjasta Spektaakkelin yhteiskunta. Keskustelu etenee kirjasta poimittuja teesejä pitkin.

Keskustelemassa kirjailija, valtiotieteen tohtori ja dosentti Jussi Vähämäki sekä Radio Moreenin toimittajat Mikko Pelttari ja Lasse Poser.

"Toisin kuin kaikki muut, minä en ole aikojen muuttuessa muuttanut yhden tai useamman kerran ajatuksiani. Ajat pikemminkin ovat muuttuneet ajatusteni mukaan."
- Guy Debord

Radio Moreeni kuuluu taajuudella 98.4 - Näsinneulasta 50 kilometrin säteellä.

Webissä Moreeni on kuultavissa osoitteessa http://moreeni.uta.fi

Yöradio – Karhun nimi, kuusi luentoa luonnostaPaikallista filosofiaa paikallisradiossa maanantaisin kello 22-24, alkaen 3.3.

Tamperelainen filosofi Tere Vadén julkaisi vuonna 2006 paikallista ajattelua käsittelevän teoksensa Karhun nimi – kuusi luentoa luonnosta.

Kiintoisaan, mutta haastavaan teokseen pureudutaan tänä keväänä Radio Moreenin maanantai-illoissa. Tavoitteenamme on tuoda avointa ja tuoretta ajattelua lähelle jokaista Moreenin kuulijaa, näyttää tutut asiat uudessa valossa ja saada jonkinlainen hajujälki siitä, mitä paikallinen ajattelu voisi olla.

Istunnoissamme Tere Vadén pitää itse alustuksen käsillä olevasta luennosta, jonka jälkeen luemme viikon luvun ääneen. Loppuilta keskustellaan ja syvennytään tekstiin. Luvassa on siis äänikirja kommenttiraidalla.

Ensimmäisellä kerralla aiheena on Karhun nimen ensimmäinen luento Kysymys.

Studiossa ovat filosofi Tere Vadénin lisäksi Aikalaisen päätoimittaja Antti Salminen, näyttelijä Piia Soikkeli ja Radio Moreenin toimittajat Mikko Pelttari ja Lasse Poser.

Radio Moreeni kuuluu 50 kilometriä Näsinneulasta taajuudella 98.4, kaapelissa 101.5 ja internetitse osoitteessa:
http://moreeni.uta.fi/
 
 
Syndicate content