Filosofian Akatemian LEINO – Onnellisuus ja merkitys -kesäseminaari 12.6.2010

Tiedätkö, miksi teet sitä, mitä teet? Vai loistaako motivaatio ajoittain poissaolollaan? Aristoteelinen maksiimi kuuluu: "Kutsumuksesi on siellä missä intohimosi kohtaa maailman tarpeet." Miten tämä yhtälö ratkaistaan juuri sinun kohdallasi?

Jokaisella elämällä on merkitys. Ota haltuun sinussa piilevä potentiaali. Osallistu Filosofian Akatemian
LEINO – Onnellisuus ja merkitys -kesäseminaariin ja ota suunta kohti entistä onnellisempaa elämää.

Filosofian Akatemia järjestää kesällä 2010:
LEINO – Onnellisuus ja merkitys -kesäseminaari
Helsingissä lauantaina 12.6.2010 klo 12-18

Filosofian Akatemian LEINO – Onnellisuus ja merkitys -seminaari on lennokas, innostava ja aurinkoinen kesätilaisuus, jossa saat uusia ajatuksia ja työkaluja onnellisen ja hyvän elämän rakentamiseen. Elämyksellisessä seminaarissa käsitellään monipuolisesti onnellisuuteen liittyviä kysymyksiä.

Seminaari on ratkaisukeskeinen. Se koostuu tiiviistä luentojaksoista ja osallistavista työpajaosuuksista. Luennoilta saat uusinta tietoa onnellisuustutkimuksen eturintamalta. Työpajaosiot puolestaan jalkauttavat elämääsi konkreettisia työkaluja, joiden avulla löydät uraauurtavia näkökulmia oman elämäsi keskuskysymyksiin.

Seminaarin kouluttajina toimivat Filosofian Akatemian tutkija ja kouluttaja, FM Lauri Järvilehto sekä Aalto-yliopiston ja Filosofian Akatemian tutkija, FM Frank Martela.

Seminaarissa käsitellään muun muassa seuraavia kysymyksiä:
-Mitä onnellisuus oikeastaan on?
-Miten opit onnekkaaksi?
-Miten yhteisöllisyys liittyy onnellisuuteen?
-Miten selätät huonon itsetunnon?
-Miten kamppaat lannistavan ajatuksen?
-Miten pääset eroon työperäisestä stressistä?
-Mihin suuntaat elämäsi?

Huom! Mukaan mahtuu vain 50 nopeimmin ilmoittautunutta! Sitova ilmoittautuminen 31.5.2010 mennessä sähköpostitse osoitteeseen kesaseminaari@filosofianakatemia.fi.

Hinta: 110,- / 50,- (opiskelijat). Hinta sisältää seminaarin osallistumismaksun, laadukkaat seminaarimateriaalit sekä kahvi- ja välipalatarjoilun. Ilmoittautuessasi saat paluupostissa ilmoittautumisvahvistuksen sekä maksuohjeet.

Nopean varaajan etu: jos maksat osallistumismaksun ennen 30.4.2010, saat seminaarin hinnasta 10% alennuksen.
Ryhmäalennus: yli viiden hengen ryhmille kokonaishinnasta 10% alennus.

Lataa seminaarin esite tästä.

Seminaarin tieteellisenä perustana ovat seuraavat teoriat: Charles Sanders Peircen pragmaattinen toiminnanteoria, William Jamesin pragmaattinen psykologia, C.I. Lewisin tietoteoria, Mihaly Csikszentmihalyin flow-teoria, Martin Seligmanin positiivinen psykologia, Charles Taylorin yksilöllisyyden analyysi, Alasdair MacIntyren yhteisöllisyyden filosofia, George Millerin työmuistitutkimukset, Timo Järvilehdon systeeminen psykologia, Esa Saarisen ja Raimo P. Hämäläisen systeemiälyteoria, viimeaikaiset neurotieteen muistamista ja tarkkaavaisuutta koskevat tutkimustulokset sekä Filosofian Akatemian harjoittama hyvinvointia ja ajattelua koskeva akateeminen tutkimus.

Filosofian Akatemia on helsinkiläinen filosofiseen tutkimukseen ja koulutukseen erikoistunut yritys.

Lisätietoja:
informaatio@filosofianakatemia.fi
www.filosofianakatemia.fi