CFP: luovuuden ja kirjoittamisen kansainvälinen konferenssi Oriveden Opistolla; 19.-22.11.2010

KVS-instituutti/Oriveden Opisto/Lehdistötiedote
Julkaisuvapaa heti

Call for Papers – luovuuden ja kirjoittamisen kansainvälinen konferenssi Oriveden Opistolla 19.-22.11.2010.

Toista kertaa järjestettävässä luovuuden ja kirjoittamisen kansainvälisessä konferenssissa käsitellään sekä populaareja että tieteellisiä tekstejä. Kirjoituksia odotetaan lähinnä tutkijoilta ja opettajilta sekä pitkälle ehtineiltä opiskelijoilta. Konferenssin organisoivat Jyväskylän ja Turun yliopistojen luovan kirjoittamisen oppiaineet, Oriveden Opisto, ENCWP (European Network of Creative Writing Programs) sekä Suomen Sanataideopetuksen Seura, ja se järjestetään Oriveden Opistolla 19.-22.11.2010.

Tekstit voivat sisältää konferenssin teemaan liittyviä ideoita, kokemuksia, metodeja, pedagogisia ajatuksia ja filosofiaa. Myös taiteidenvälistä opettamista ja poikkitieteellisyyttä käsittelevät kirjoitukset ovat tervetulleita.

Konferenssi on tarkoitettu minkä tahansa alan opettajille, kirjoittajakoulutuksen suunnittelijoille sekä muille kirjoittamisen ja luovien alojen työntekijöille. Se soveltuu erinomaisesti niin tutkijoille, kirjailijoille, toimittajille ja kriitikoille kuin opiskelijoillekin. Samalla eri alojen edustajilla on mahdollisuus yhteistyöhön ja ajatustenvaihtoon.

Tekstiehdotusten viimeinen jättöpäivä on 15.06.2010. Ne kirjoitetaan englanniksi ja jätetään osoitteeseen reijo.virtanen(at)kvs.fi. Konferenssin virallinen kieli on englanti.

Lisätietoja:
Oriveden Opisto
Koulutie 5
35300 ORIVESI
puh: 0207 511 511
reijo.virtanen(at)kvs.fi, orivedenopisto(at)kvs.fi
www.orivedenopisto.fi