Kriittisen korkeakoulun Puhujakoulu syksyllä 2010

Haluatko oppia sanan säiläksi, joka vakuuttaa kuulijansa hetkessä? Haluatko pitää juhlapuheita, joista puhutaan kuukausikaupalla juhlien jälkeenkin? Haluatko päästä eroon esiintymisjännityksestä? Osallistu syksyllä 2010 järjestettävään Kriittisen korkeakoulun puhujakouluun ja ala koulia itsestäsi Churchillin, Ciceron ja Martin Luther King jr.:n veroinen sananiekka.

Kriittinen korkeakoulu järjestää yhteistyössä Filosofian Akatemian kanssa:

PUHUJAKOULU
Kriittisen korkeakoulun tiloissa la-su 18.-19.9., 16.-17.10., 6.-7.11. ja 27.-28.2010 klo 10-16

Kriittisen korkeakoulun kirjoittajakoulu on arvostettu ja suosittu oppikokonaisuus, joka on koulinut monia kirjailijanalkuja ammattiuralle. Kirjoittajakoulusta ovat uransa alkukimmokkeen saaneet muun muassa syksyn 2003 Finlandia-palkintoehdokas Juha Itkonen sekä runoilijat Saila Susiluoto ja Aki Salmela. Syksyllä 2010 aloittaa kirjoittajakoulun rinnalla toimintansa Kriittisen korkeakoulun Puhujakoulu.

Mikä on puhujakoulu?

Puhujakoulu on yhden lukukauden pituinen oppikokonaisuus, joka opastaa osallistujia kohti puhetaidon mestariutta. Puhujakoulussa opit muun muassa muodostamaan vakuuttavia argumentteja ja hyödyntämään monipuolisesti retorista osaamista esimerkiksi väittelytilanteissa ja puheita laatiessasi. Pääset tutustumaan suomalaisten mestaripuhujien osaamiseen ja opit ilmaisemaan itseäsi sujuvasti erilaisissa puhetilanteissa. Puhujakoulun käyneenä osaat muotoilla vaikuttavia juhlapuheita ja selviydyt haastavista väittelytilanteista. Osaat vakuuttaa kuulijasi näkökulmastasi ja perustella taidokkaasti johtopäätöksesi.

Kenelle puhujakoulu on tarkoitettu?

Puhujakoulu on tarkoitettu kaikille ammatikseen puhuville. Voit osallistua puhujakouluun olit sitten tutkija, opiskelija, asiakaspalvelija tai myyntimies. Puhujakoulu vahvistaa osaamistasi entisestään ja ratkaisee puhumiseen liittyviä ongelmakohtia. Jos haluat hioa itsestäsi mestaripuhujan, on puhujakoulu suunnattu juuri sinulle.

Puhujakoulun sisältö

Puhujakoulu järjestetään viikonloppuisin, joten se soveltuu hyvin oman osaamisen laajentamiseen työn ohella. Puhujakouluun kuuluu neljä 12 tunnin oppijaksoa, jotka suoritetaan kerran kuussa tapahtuvana intensiivikoulutuksena. Oppijaksoissa käsitellään argumentaatiotaitoa ja puhetilanteita, retoriikkaa, väittelyä, dialogia, artikulaatiota sekä esiintymistä ja esiintymisjännitystä. Lisäksi puhujakouluun kuuluu Mestaripuhe käytännössä -seminaari, jossa vierailevat luennoitsijat kertovat puhumisesta käytännön tilanteissa. Puhujakoulussa on paljon vuorovaikutteisia harjoitteita, joissa pääset soveltamaan oppimaasi. Saat myös puhujakoulun ohjaajilta henkilökohtaista palautetta, jonka avulla opit kehittämään omia vahvuuksiasi.

Winston Churchill totesi kerran näin: “Kaikista lahjoista, jotka ihmiselle on suotu, ei mikään ole puhetaidon vertainen”. Osallistu Kriittisen korkeakoulun Puhujakouluun ja ota ensiaskeleet tielläsi kohti puhetaidon mestaritasoa.

Ilmoittautuminen

Puhujakoulu aloittaa toimintansa syyskuussa 2010. Johtuen oppikokonaisuuden vuorovaikutuksellisesta luonteesta ja henkilökohtaisesta ohjauksesta, puhujakouluun otetaan vain 12 ensiksi ilmoittautunutta.

Puhujakoulun hinta on 490,- ja se sisältää koulutuksen, henkilökohtaisen ohjauksen ja oppimateriaalit.

Lisätietoja ja sitova ilmoittautuminen 31.5.2010 mennessä: .

Puhujakoulu järjestetään yhteistyössä Filosofian Akatemian kanssa.

Kriittinen korkeakoulu on yksityinen ja sitoutumaton valtion tukema koulutus- ja kulttuurikeskus.
Filosofian Akatemia on filosofista tutkimusta ja koulutustoimintaa harjoittava yritys.

www.kriittinenkorkeakoulu.fi
www.filosofianakatemia.fi