Da Vinci -työpaja 30.3. klo 10:15-15:45

DA VINCI -työpaja

Onko valkoisen paperin kammo kaapannut gradusi tai tutkimushankkeesi? Jurnuttaako ideamylly paikoillaan tyhjää suoltaen? Joskus voi olla vaikeaa uskoa, että luovuus on keskeinen inhimillinen ominaisuus, joka löytyy jokaiselta pikkulapselta luonnostaan. Ravistele esiin sisäinen keksijänerosi ja nosta luova osaamisesi uusiin korkeuksiin. Ota haltuun samat luovan työn metodit, joilla työtään siivittivät niin Leonardo, Edison kuin Picassokin.

Helsingin yliopiston tutkimus- ja innovaatiopalvelut järjestää yhteistyössä Filosofian Akatemian kanssa:

DA VINCI -TYÖPAJA
Luovan työn metodikurssi

Aika: tiistai 30.3.2010 klo 10.15 – 15.45
Paikka: Helsingin yliopiston päärakennus, aud.IV, 2-krs, Fabianinkatu 33.

DA VINCI -työpajassa tutustutaan luovaa työtä aktivoiviin ja helpottaviin ajattelutekniikoihin ja apuvälineisiin. Työpajassa opit metodeja, joiden avulla synnytät loppumattoman ideoiden runsaudensarven, tunnistat hyvät ideat, luot mielikuvan valmiista työstäsi ja hiot työstäsi mestariteoksen. Työpajassa tutustutaan muun muassa intuitiiviseen työskentelyyn, ideahautomon rakentamiseen, lateraaliajatteluun, visiointiin ja aivomyrskyihin.

Työpaja on käytännönläheinen ja ratkaisukeskeinen. Se tarjoaa sinulle välittömästi sovellettavan joukon työkaluja arjen ja työn haasteisiin. Työpaja koostuu sekä tiiviistä, osallistavista luento-osuuksista että työpajatyöskentelystä, jossa pääset heti soveltamaan oppimaasi. Kurssi kestää yhteensä viisi ja puoli tuntia. Kouluttajana toimii FM Lauri Järvilehto. Kurssilla on kahvi- ja sämpylätarjoilu.

Ravistele hereille sydämesi pikkulapsi, sytytä sisäinen renessanssinerosi ja osallistu DA VINCI -työpajaan. Työpajaan osallistuttuasi et enää joudu valkoisen paperin pauloihin.

Kurssisisältö:
1. Luovan työn rakenne: Mitä luovuus oikeastaan on?
2. Luova mieli: Miten siivitän luovaa työtäni?
3. Luova ryhmä: Miten työskentelen luovassa yhteistyössä?
4. Aivomyrskytyöpaja

Koulutukseen otetaan mukaan 20 nopeimmin ilmoittautunutta!
Koulutus on maksuton Helsingin yliopiston opiskelijoille ja työntekijöille.

Lisätiedot ja sitova ilmoittautuminen 26.3.2010 mennessä

Ps. Onko sinulla tutkimuslähtöinen idea tai tuote, jonka mahdollisuudet haluaisit kartoittaa ja hyödyntää? Tilaisuudessa saat tietoa myös Tutkimuksesta liiketoimintaa (Tuli) -ohjelman mahdollisuuksista.

Filosofian Akatemia on filosofiseen tutkimukseen ja koulutukseen erikoistunut yritys.

Lisätietoja:
www.tuli.info
www.filosofianakatemia.fi