Apeiron Kirjojen uusin julkaisu on ilmestynyt: Janne Kurki: "Hylättyjen salonki – Taide ja teos IV"

Apeiron Kirjojen uusin julkaisu on ilmestynyt:

Janne Kurki: Hylättyjen salonki – Taide ja teos IV

Myymme kirjaa hintaan 15 euroa/kappale (sis. alv) + pakkaus- ja postitusmaksut 4 euroa/kirja (sis. alv). Useamman kirjan tilaukset toimitamme ilman postitusmaksua. Lisäksi tarjoamme tämän syksyn julkaisuistamme (Paul Verhaeghe: Normaaliudesta ja muista mielenhäiriöistä + Janne Kurki: Hylättyjen salonki) pakettialennusta yhteishintaan 40,00 euroa (sisältää alv:n ja postituksen).

Alla laajempi esittely uudesta julkaisustamme.

Ystävällisin terveisin,
Apeiron Kirjat
www.apeironkirjat.com

Kaksi nimeä majakkoina käydessämme läpi näkyvän: Monet, Cézanne. Heidän opastuksellaan lähestytään niitä kysymyksiä, jotka jäivät vielä hämärään esseessä Taide ja teos III, ennen kaikkea kysymystä nautinnon ja totuuden välisestä suhteesta. Ehkä se, mihin ei filosofisen käsitteistön kautta löytynyt jäsennystä, on lähestyttävissä taiteilijoiden töiden ja todistusten kautta. Tämä Taide ja teos -sarjan neljäs osa eroaakin sarjan aikaisemmista osista lähtien liikkeelle tietyistä kokemusta muokanneista singulaarisista taideprojekteista, joista ensimmäinen saa gravitaationsa valosta, toinen katseesta.

Estetiikan dosentti Janne Kurki (FT, LL) on aikaisemmin julkaissut muun muassa teokset Lacan ja kirjallisuus, Yhteisöttömien yhteisö, Taideteos, Demokratia, Taide/teos, Intellektuellin muotokuva ja Taide ja teos III. Hän on kirjoittanut artikkeleita ja esittelyjä mm. Heideggerista, Lacanista, Badiousta, Žižekistä, Laplanchesta ja Blanchot’sta sekä kääntänyt Badioun, Žižekin, Rancièren, Blanchot’n, Van Hauten ja Verhaeghen kirjoituksia.

ISBN: 978-952-5538-21-2
Apeiron Kirjat, Vantaa 2010
www.apeironkirjat.com
Paino: Multiprint Oy, Helsinki 2010